Skip to content

Overige
houtbouw

Schuttingen, poorten, glazen schuifwanden, vlonders
  tuinmeubelen op maat.

Kalf Houtbouw

Ook voor vlonders, schuttingen, poorten en maatwerk tuinmeubelen kunt u bij Kalf Houtbouw terecht.

Vraag geheel vrijblijvend advies of een offerte!

DUURZAME SCHUTTINGEN EN POORTEN

Kalf Houtbouw maakt unieke duurzame schuttingen van diverse houtsoorten. Wij maken alles op maat naar uw specifieke wensen.

Duurzaam en bewust

Veel schuttingen worden gemaakt van hardhouten palen. Wij zoeken graag met u naar een alternatief voor tropisch hardhout. Dit om het feit dat hardhout tegenwoordig erg schaars is en wij pleiten voor een beter milieu.

Als vervanger voor tropisch hardhout kunt u denken aan Lariks Douglas of Eikenhout. Tevens worden er ook steeds vaker betonnen palen gebruikt.

GLAZEN SCHUIFWANDEN

Wij leveren en monteren glazen schuifwanden van elk formaat. Met zo’n glazen pui kunt u in het voor en najaar nog heerlijk genieten van u buitenverblijf!

Dit is ook mogelijk om deze in u bestaande veranda te plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op en wij komen bij u langs om te kijken wat er mogelijk is.

VLONDERS

Één van onze specialiteiten is het bouwen van hardhouten en/of douglas vlonders. Deze vlonders kunnen dienen als fundering voor een buitenverblijf, veranda, schuur of gewoon terras. Daarbij is het een optie om deze volledig te isoleren. Meestal gebruiken wij azobe hardhout om de fundering te maken, maar zijn er tegenwoordig ook prima alternatieven te vinden zoals composiet.

Als vlonderdek zijn er ook veelal mogelijkheden zoals: douglas, eiken, bankirai, composiet of bijv bamboo.

Tuin Meubelen

Een loungebank, krukjes, een tuintafel of complete tuinsets. Bij Kalf Houtbouw is bijna alles mogelijk. Al onze tuinmeubelen met de hand vervaardigd, volledig op maat gemaakt en naar uw eigen wensen en ideeën.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op